12 februari 2017
12:00

Visättra Tigers

Referat: ESK Bandy - Visättra Tigers

Det var återigen ett desimerat ESK som åkte till Kungsängen för att taemot Visättra i supertreans toppmöte, endast 10 spelare var tillgängliga så vi valde att ställa upp med en ensam anfallare.
Visättra kom med ett i princip nytt lag, det var inte många man kännde igen från 5-5 matchen tidigare i år och denna gång var man betydligt vassare på skridskorna så det var bättre tempo i denna matchen.

Kåberg gör 1-0, frislag nästan nere vid hörnflaggan som går i mål via röven på en motståndare.
Vi gör 2-0 i anfallet efter, ett utkast från Mackan som hittar fram till underteknad som fri med målvakten inte gör något misstag.
I andra halvan av förstahalvlek bränner vi en straff då jag skjuter rakt på målvakten, 3-0 där hade varit riktigt skönt.
Innan halvleken tar slut får även Visättra chansen från straffpunkten men Mackan är omutlig på straffar och 2-0 står sig tiden ut.

Tidigt i andra halvlek gör Kåberg 3-0 denna gång driver han bollen från egen planhalva och placerar ett lågt skott vid sloplen helt utan chans för målvakten.
Visättra kvitterar på hörna och för nu spelet utan att lyckas skapa några riktiga farligheter förutom några hörnor.
Även i andra halvlek fick vi chansen från straffpunkten denna gång var det Kåberg som ville testa lyckan men inte heller han lyckas förvalta straffen.
Kåberg revacheras sig dock lite senare när han gör 4-1, målet är nästan är en repris på hans 3-0 mål.
Anders Ulmstedt avslutar målskyttet genom att göra 5-1 på hörna efter en lite improviserad variant.